0
Fixed

Problem with Debug - downloading file instead of showing in browser

Anonymous 2 years ago in Studio / Output • updated by Gandalf 2 years ago 3

Hi team

The latest release (1.1.0.55) has a bug when running a micro service, instead of showing up in the browser it downloads a xml or json file, it was working fine on the previous version. I did some debugging, it happens only when a recordset containing data from a store procedure is configured as output (see the attached image). if I click Debug, and then select "View in Browser(F7)", instead of showing it, a xml file is downloaded (see link)
Regards,
Robin Perdomo

debug

Answer

+1
Answer
Not a bug

Hi Robin


Thanks for coming through to the community. The part of the process you are talking about is handled by your browser. Please check your browser settings:


# If you return a small result set (a few lines of xml) does it still do this?

# If you use a different browser as default does it still do this?


Some browsers (like IE) will not show JSON results as text and will force a save. Others (like Chrome) will only accept a small amount of response data without forcing you to save it.



+1
Answer
Not a bug

Hi Robin


Thanks for coming through to the community. The part of the process you are talking about is handled by your browser. Please check your browser settings:


# If you return a small result set (a few lines of xml) does it still do this?

# If you use a different browser as default does it still do this?


Some browsers (like IE) will not show JSON results as text and will force a save. Others (like Chrome) will only accept a small amount of response data without forcing you to save it.



+2

Yo are right, after reducing the recordset and removing unnecessary fields it loads just fine. Thank you so much